RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

Tarjoan matalan kynnyksen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa inhimillisen elämän haasteisiin ja solmuihin. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa sopii erityisesti sinulle, jos arvostat tasavertaista, aktiivista ja kunnioittavaa yhteistyötä.

Lyhytterapiasta saat apua esimerkiksi masennukseen, ahdistuneisuuteen tai muihin mielialaongelmiin. Ihmissuhteisiin liittyviin haasteisiin, elämäntilanteen muutoksiin, kriiseihin tai kun olet uupunut ja voimavarasi ovat vähissä. Mikä tahansa pieni tai suuri ongelma, johon toivot muutosta, on sopivan kokoinen syy ottaa minuun yhteyttä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on käytännönläheinen, myönteinen ja tulevaisuusorientoitunut tapa auttaa tekemään vaikuttavia muutoksia. Menneisyyden syväluotaamisen sijaan keskitytään nykyhetkeen ja suunnataan katsetta tulevaan. Etsitään yhdessä uusia näkökulmia ja tapoja selvitä eteenpäin. Kun puhumme mahdollisuuksista, toiveista, tavoitteista, voimavaroista ja vahvuuksista, olemme sellaisella maaperällä, jolla toiveikkuus lisääntyy ja ratkaisut myönteiselle muutokselle näyttäytyvät.

Lyhytterapialla tarkoitetaan yleensä 1 – 20 käyntikertaa. Terapiatapaamisia on juuri niin monta kuin sinä tarvitset ja haluat. Tapaamisten määrää ei ole rajattu ja voit varata ajan käynti kerrallaan. Lyhytterapian hinta on 50€/45 min tai 65€/60 min.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa, johon pääset ilman lähetettä ja ajan saat yleensä nopeasti. Terapiatapaamiset ja keskustelumme ovat luottamuksellisia, en tee niistä mitään kirjauksia Kantaan tai mihinkään tietojärjestelmiin. Mihin sinä toivot muutosta?

Ota rohkeasti yhteyttä, olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!